Njoftim

Për të gjithë kandidatët e interesuar!

German Nursing Academy fillon me kurset e gjuhës gjermane, nga muaji shkurt 2020.

Regjistrimet dhe testimet vlerësuese të gjuhës zgjasin deri më datën 15.02.2020.


Vendet e limituara!


Na vizitoni në zyret tona në Prizren, nga ora 8:00 – 17:00, apo aplikoni online.

Ju mirëpresim!