Për shkak të pandemisë dhe situatës aktuale ofrojmë:

KURSE ONLINE TË GJUHËS GJERMANE

  • Aplikoni online, apo ejani në zyret tona për regjistrim.
  • Ne gjithashtu ofrojmë testime vlerësuese, nëse ju tanimë keni njohuri të gjuhës gjermane.
  • Vendet janë të limituara! Andaj, nxitoni dhe na vizitoni!

Ofrojmë edhe shërbime përcjellëse, si:

  • Përgatitja e dokumenteve të aplikimit individual
  • Prezantimi i punëdhënësve të përshtatshëm, të cilët garantojnë një kontratë pune në sektorin e infermierisë, sipas ligjit gjerman të punës, e cila (nëse është e nevojshme) garanton periudhën e përshtatjes të aprovuar nga shteti
  • Sigurimin e akomodimit të duhur dhe pagimin e shpenzimeve të udhëtimit në vendin e punës
  • Aplikimi dhe monitorimi i procedurës për njohjen e kualifikimit profesional në institucionin përgjegjës shtetëror në Gjermani
  • Koordinimi i procedurës së vizave në ambasadën gjermane
  • Ofrimi i informacioneve të dobishme dhe rekomandimeve përkrahëse për angazhimin në Gjermani, etj.

Me nderime

Ekipi i GNA

Shkarko broshurën informative këtu!

Kontakti